Köp ett set från Chiaogoo och få en kabel på köpet. (Gäller ej SWIV 360.) Lägg varorna i varukorgen och priset justeras automatiskt i kassan. FRI FRAKT FRÅN 1900KR

Vanliga frågor

Kan jag beställa färgerna på andra baser?

Ja - vänligen kontakta mig för mer information om vilka baser jag har. Ska du köpa garn ett större projekt, skicka ett meddelande så du är säker på att få från samma färgbad. Jag rekommenderar ändå att du växelvis varierar härvorna.

Hur tvättar jag ullen?

På varje etikett finns ett tvättråd som beskriver hur du bäst tvättar ull färgad av mig. Tänk på att handfärgade garner kan fälla lite vid första tvättarna. Ett tips är att alltid tvätta i ljummet vatten, att alltid använda speciellt ulltvättmedel. Jag rekommenderar Eucalan.

Vanliga tvättmedel innehåller enzymer som skadar ullen och kan förstöra färgen. Ull behöver inte tvättas så ofta, du kommer långt med att vädra. Exempelvis sockor vill man kunna tvätta oftare och mina sockbaser går att tvätta i tvättmaskin på ullprogram.

Vad kostar frakten?

Jag tar 49kr i fast avgift för paket upp till 2kg om du har möjlighet att ta emot paketet i din brevlåda. Observera att postnord efter den 1 november 2021 kommer hänga paketet på din brevlåda eller lägga det på golvet (om du exempelvis bor i lägenhet) om inte paketet får plats i din brevlåda/brevinkast. Jag tar ej ansvar för paket som kommer bort efter det att postnord levererat. Har du inte möjlighet till leverans till brevlåda välj alternativ ombud som pga postnords prisökningar nu kostar 99kr

Jag använder mig av postnord varubrev upp till 2 kg. För större paket kan annan fraktleverantör bli aktuell. Ibland använder jag en annan leverantör än postnord till paket under 2 kg om paketet inte håller sig inom de mått som postnord godkänner. Det som kan bli aktuellt är bland annat DHL eller schenker.

Hur betalar jag?

För att du som kund ska ha många valmöjligheter har jag kopplat på så många betalalternativ som möjligt. Du kan betala med kort eller använda någon av klarnas avbetalningsalternativ. Du kan även betala med Google- eller Apple Pay. Vill du hellre swisha kan du skriva till mig så hjälper jag dig att lägga en manuell order. 

Hemligt månadsgarn, hur funkar det?

Hemligt månadsgarn är en prenumeration på garn. Du betalar för din härva samt frakt runt den 5:e och garnet skickas i slutet av månaden. Pris varierar beroende på vilken bas jag valt för månaden. Ordern betalas med swish.