Köp ett set från Chiaogoo och få en kabel på köpet. Lägg varorna i varukorgen och priset justeras automatiskt i kassan. FRI FRAKT FRÅN 1500KR

Om mig

 

Hej!

Det är jag som driver Fru Fjellman. Jag bor strax utanför Avesta med min man och 2 barn. Till vardags arbetar jag som ekonom. 

Jag har stickat i stort sett hela mitt liv. Min mormor lärde mig när jag var 6 år gammal och jag har stickat mer eller mindre sedan dess. I och med att mönster blivit enklare att tyda, tack vare alla fantastiska mönsterskapare vi har, inte minst i sverige, så har min stickning utvecklats. Det har även varit väldigt hjälpsamt att kunna ta hjälp av youtube när man kör fast men även ställa frågor i vårt fantastiska community, AKA stickningsvärlden. Stor kärlek till er alla!

Jag har på senare tid tagit klivet från stickning till att färga garn. Det har varit en dröm ett tag och efter noga övervägande började jag i våras. Jag lär mig varje dag och att få arbeta kreativt är något jag verkligen saknar i mitt arbete som ekonom. Jag hoppas att ni vill följa mig på denna resa i de handfärgade garnernas värld. 

Kram Helena - Fru Fjellman.